MONA LISA NOORDWIJKERHOUT

MONA LISA NOORDWIJKERHOUT Restaurant Grillroom Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 829 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mona Lisa Noordwijkerhout. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 20:59 Bijna twee uur op de pizza moeten wachten
14 mei 2022 om 0:56 koud eten
13 mei 2022 om 21:24 Duurde vreselijk lang
5 mei 2022 om 0:08 Heerlijk eten en goed warm en vriendelijke bezorger
29 apr 2022 om 12:09 Top hoor, blijf wel jammer altijd 1 broodjes per shoarma
27 apr 2022 om 19:41 Bezorgtijd was prima, aardige bezorger. Eten was minder. Pizza was al lauw, cheese burger was gewoon een pita broodje met vlees ... Vriendin had pizza Hawaii besteld, kreeg wek geteld 7 stukjes ananas op haar pizza van 8 stukken....
10 apr 2022 om 18:14 Door de bezorger verkeerd adres in navigatie gezet, hierdoor stond hij op het strand. Ons adres zou niet in navigatie staan?? Adres van overkant wel, buiten staan wachten. De 8min werden er 18!! Patat slap, spare ribs lauw :(
6 apr 2022 om 9:25 Het is dat het van mijn vriendin niet mag anders had ik hier elke dag spareribs besteld. Gelukkig hebben ze ook pizza, döner, shoarma en burgers - zo eten we toch nog gevarieerd!
4 apr 2022 om 20:44 Voor het eerst hier spareribs, pizza en broodje döner besteld. Na het eten voelde ik me direct schuldig en bekroop me het gevoel alsof ik ze bestolen had. Het eten was zo heerlijk en dat voor die prijs. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
4 apr 2022 om 7:02 Zo ontzettend lang gewacht op het eten. Er staat dat ze klaar zijn en komen bezorgen maar duurt nog zeker een uur langer. Bij elkaar 2 uur gewacht op eten.
11 mrt 2022 om 21:20 Veel langer gewacht dan gecommuniceerd (90 min). Gebeld voor een update en bijzonder vreemd te woord gestaan. Broodje kipshoarma was zonder rauwkost en geen broodje maar pita? Verkeerde cola, patat vreselijk zout en geen excuses voor de wachttijd.
6 mrt 2022 om 22:34 Meestal is het eten goed, maar het was vandaag 3 keer niks. Koud, smaakte niet goed. Jammer